De opslag van uw inboedel

Bij het grootste deel van de verhuizingen die wij uitvoeren dient de inboedel vervoerd te worden van de oude naar de nieuwe woning. Dit zijn meestal de werkzaamheden waar wij, als verhuisbedrijf, voor worden ingeschakeld. Maar wat als uw huis nog niet klaar is en u toch uw huidige woning moet verlaten? Of wat als u (tijdelijk) een gemeubileerde woning betrekt in binnen- of buitenland? Of wat als u een lange reis gaat maken waarvoor u uw baan en woning hebt opgezegd? Waar laat u in al deze gevallen uw inboedel?

Meer dan verhuizen

Hillebrand Verhuizing biedt, naast de verhuisservice, ook de opslag van inboedel aan. Er zijn genoeg redenen denkbaar waarom u gebruik zou kunnen maken van het (tijdelijke) opslaan van uw inboedel. Wat uw reden ook is, het opslaan van uw inboedel is bij Hillebrand Verhuizingen in goede handen. Wij vinden het van groot belang dat u een veilig en prettig gevoel heeft. De opslag van uw inboedel vindt bij ons daarom plaats in een eigen loods. Hier kunt u uw inboedel veilig achter slot en grendel laten opslaan.

Opslag in een droge en verwarmde loods

Wij beschikken over een eigen loods waar de opslag van uw inboedel plaats zal vinden. U kunt uw inboedel zelf bij ons aanleveren. Uw spullen dienen dan opgeslagen te worden in een container, die wij vervolgens weer in onze loods plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om uw spullen door ons op te laten halen. Wij zullen dan met een lege container bij u uw huis inboedel op komen halen. Vervolgens vervoeren wij deze container naar onze opslag loods. Onze loods is verwarmd en droog waardoor het risico op eventuele schade nihil is. In onze geacclimatiseerde loods staan uw spullen veilig achter slot en grendel en zijn ze daarnaast beschermd tegen de invloeden van het weer.

Bezorgen van uw inboedel

Wanneer u de opslag van uw inboedel wenst op te zeggen kunt u dit op elk gewenst moment doen. Wij kunnen vervolgens het vervoer van de container uw inboedel verzorgen. Wij kunnen uw container met inboedel leveren door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Informeert u hiervoor bij één van onze medewerkers.

Ontvang een persoonlijke offerte

Wilt u graag wat meer weten over ons werk en over speciale diensten zoals de opslag van uw inboedel? Vraag het dan aan onze behulpzame medewerkers. Zij kunnen u een persoonlijke offerte aanbieden voor het opslaan van uw inboedel of wat andere bezittingen.