Professionele en efficiënte aanpak

Hillebrand Verhuizingen is uw specialist in alles dat te maken heeft met verhuizen binnen Nederland en in, naar en vanuit het buitenland. Wij bestaan al sinds 1920 en wij hebben menig klant geholpen om van woning te veranderen. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan en hierdoor kunnen wij  u nog beter van dienst zijn bij het ontruimen van uw huis en het transporteren van uw inboedel. Als u ons inhuurt om uw woning te ontruimen bent u verzekerd van een professionele en efficiënte aanpak. Hierdoor is uw woning, afhankelijk van de grootte, in mum van tijd geheel ontruimd.

Woning ontruimen

Zowel zakelijk als particulier

Onze dienstverlening is gericht op zowel de zakelijke als de particuliere markt. U bent bij ons dus ook aan het juiste adres als uw bedrijfspand of kantoor ontruimd dient te worden. Wij werken door het hele land en geen klus is voor ons te groot. Met bijna 100 jaar aan ervaring kunt u rekenen op een verhuisbedrijf met kennis en expertise. Wij gaan altijd met grote zorgen om met uw inboedel en overige spullen.

Scherpe en duidelijke tarieven

Aangezien wij al bijna 100 jaar aan ervaring hebben en door de jaren heen zijn blijven innoveren en ontwikkelen, kunnen wij u vandaag de dag van dienst zijn met een zeer uitgebreid aanbod aan diensten. Wellicht maakt dit het wat onoverzichtelijk en hebt u niet zo’n goed idee van hoeveel geld u kwijt bent wanneer u ons inhuurt uw huis te ontruimen. Voor een offerte op maat kunt u daarom altijd contact met ons opnemen. Afhankelijk van de grootte van uw woning kunnen wij bepalen hoeveel mensen wij in gaan zetten. Uw woning ontruimen kan bijvoorbeeld met 2 of 5 man gebeuren.

Neem contact met ons op!

Wilt u graag meer weten over het ontruimen van uw woning? Of wilt u een meer informatie wat betreft onze tarieven voor de ontruiming van uw woning? Neem dan even contact op met ons klantvriendelijke personeel. Zij staan u maar al te graag antwoord.