Dè verhuisspecialist uit Amsterdam

Met ruim 75.000 verhuizingen in 100 jaar.

Welkom bij Hillebrand Verhuizingen, uw vaste partner in alles dat met verhuizen te maken heeft in Nederland en in het buitenland. Wij bestaan al sinds 1920 en wij hebben door de jaren heen en ruim aanbod aan diensten ontwikkeld binnen onze verhuisservice waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook vertrouwen wij op een zeer klantgerichte en uiterst professionele werkwijze om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om u keer op keer kwaliteit op maat te kunnen leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar onze verhuisservice.

Onze diensten

Wilt u graag gebruik maken van onze verhuisservice? Weet u precies wat u zoekt of bent u nog op zoek naar wat inspiratie op dit gebied? Aangezien wij al zo lang bestaan en zo veel ervaring hebben opgedaan, kunnen wij u helpen met een zeer ruim aanbod aan diensten. Dit kan nogal overweldigend zijn en al helemaal als u maar weinig ervaring hebt met verhuizen. Daarom hebben wij hieronder een aantal diensten op een rijtje gezet die het vaakst worden aangevraagd binnen onze verhuisservice:

  • Verhuizing in binnen- en buitenland
  • Inhuren speciale lift voor verhuizing
  • Levering van internationale pakketten
  • Transporteren van speciale voorwerpen en instrumenten

Meer weten?

Wij vertrouwen op een zeer klantgerichte en uiterst professionele werkwijze om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om u keer op keer kwaliteit op maat te kunnen leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar onze verhuisservice.